Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Veneer

Upeaa puun tuntua kotiisi.

Erilaiset puuviiluovet ovat nyt erittäin ajankohtaisia. Doorielta löytyy kauniita viiluovia kahdelta kotimaiselta valmistajalta. Puulajeista vaihtoehtoina löytyy tammi, pähkinä, koivu ja saarni. Oven voi valita kirkkaanvärisellä lakalla (matta tai puolikiiltävä) tai jollakin kauniista petsilakkasävyistämme. Puunsyykuvion voi valita pystyyn tai vaakaan. Ovimalleja on neljä erilaista:

Veneer Simple

Veneer Groove 

Veneer Bespoken

Veneer Bevel

Jos haet enemmän ilmettä, myös välirimoitus runkojen väliin onnistuu! Huomioithan viiluovista, että kyseessä on luonnonmateriaali, joka ajan saatossa muuttaa sävyä. Jokainen erä on yksilöllinen, jonka takia yhden yksittäisen oven vaihtaminen myöhemmin voi olla hankalaa. Viilun kuvioinnit voivat vaihdella.

Hintaesimerkki

Veneer Simple -ovet, etusarjat, peitelevyt ja sokkelit 1 900 €
Taso, laminaatti 500 €
Vetimet 60 €
Allas, rosteria 390 €
Hana Tapwell 400 €
Rungot ja helat Doorie Local 1100 €

Osat yhteensä 4700 €

Hinnat eivät sisällä kodinkoneiden, sähkötöiden ja putkitöiden hintaa. Kalusteasennuksen hinta-arvio Kokodiili 1400 € (pks)

Pyydä tarjous asennuksesta

Jos laminaattitaso vaihtuisi kvartsiksi, hintaa lisää 1100 €

Pyydä tarjous keittiön ovista

Toteutuksia Veneeristä

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa keittiön asentamiseen liittyen?

Vinkki

Jos viilukeittiö kiehtoo ajatuksena, mutta pelkäät, että lopputulos sisältää liikaa puisia elementtejä, yhdistä viiluovi maalattuun oveen!