Veneer Groove-ovi

Toimitusaika: 5 viikkoa

Kaunis, Suomessa valmistettu viiluovi. Ovessa sormiura, mikä mahdollistaa vetimettömyyden. Oven pohjalla lastulevyrunko ja pinta aito puuviilua. Oven reunaa kiertää 6 mm massiivipuulista, mikä tekee reunoista viimeistellyt ja laadukkaat.

Värivaihtoehdot tammeen: kirkas mattalakka, musta petsi tai ruskea petsi Choko. Pähkinäoveen saatavilla kirkas matta tai puolikiiltävä lakka.

Puunsyyn voi valita joko pystyyn tai vaakaan.

Tämän mallin hintaluokka on + 90 % Simple-oveemme verrattuna (tammi). Alla oleva hinta on hintaesimerkki pienelle ovelle.

190 200 

Lisää tarjouspyyntöön

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Myös erikoismitat onnistuvat. Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Ikean Metod-sarja

Hyvää fiilistä joka huoneeseen