23.2 Suutarilan noutovarasto avoinna klo 14 asti.

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 120 x 38 cm x 40 cm, Veneer

Toimitusaika: 5 viikkoa

Ovet ja peitteet valmistetaan liimaamalla lastulevyn pintaan puuviilu, joten pinta on aitoa ja kaunista puuta. Puuviilu on luonnonmateriaali, joten se saattaa ajan saatossa muuttaa sävyä. Viilukuvio asetellaan yleensä pystyyn, mutta sen saa myös halutessaan vaakaan.

Tammiviiluun voi valita joko kirkkaan mattalakan, mustan tai ruskean petsin. Pähkinäviilu on saatavilla kirkkaalla lakalla joko mattana tai puolikiiltävänä. Koivuviilun saa kirkkaalla mattalakalla tai puolikiiltävällä lakalla, mustalla petsillä tai valkaistuna.

Setti sisältää ovet, sivulevyt ja päällyslevyn Bestå-kaappiin 120 cm (leveys) x 38 cm (korkeus) x 40 cm (syvyys). Materiaali: viilutettu levy.

 

550 634 

Tarvitset Ikean matalan 120-cm leveän Bestå-rungon. Lisäksi tarvitset saranat (meiltä tai Ikean Bestå-saranat), hyllylevyjä ja mahdolliset kalustejalat. Tästä vetimet ja kalustejalat! Ovemme ovat yhteensopivia Ikean saranoiden ja pomppusalpojen kanssa. Meiltä saat korkealaatuiset Blumin saranat, jotka on helppo asentaa ja säätää.

pituus × leveys × korkeus
124 × 41,8 × 40,2 cm (senttimetri)

Bestå-runko 120 cm (leveys), 38 cm (korkeus) ja 40 cm (syvyys)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen