Groove-ovi

Toimitusaika: 5 viikkoa

Ihanan minimalistinen keittiö syntyy Grooven avulla! Ovessa on sormiura, joka mahdollistaa vetimettömyyden. Huomioithan kuitenkin, että uraan saattaa syntyä ajan saatossa käytön jälkiä ja oven ergonomia saattaa olla suurikätiselle epäoptimaalinen.

Maalattu mdf-ovi, paksuus 22 mm. Tämän mallin hintaluokka on + 55 % Simple-oveemme verrattuna.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme. Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

155 

Lisää tarjouspyyntöön

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Myös erikoismitat onnistuu! Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Saat Groove-ovet myös kokonaan kotimaiseen, puusepän liikkeen valmistamaan Doorie Local-keittiöihin, joissa käytetään itävaltalaisen Blumin korkealaatuisia Legrabox-vetolaatikoita.

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Ikean Metod-sarja

Hyvää fiilistä joka huoneeseen