Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Taso, terrazzo. Breccia Oniciata

Toimitusaika: 5 viikkoa

Terrazzo, sävy Breccia Oniciata. Paksuus: 20 mm.

Huomioithan Terrazzon herkkyyden materiaalina! Terrazzossa on yhdistetty marmoria ja hartsia.  Keittiössä roiskeita ei kannata jättää pinnalle pitkäksi aikaa, koska tasoon voi jäädä jälkiä. Kiiltävään marmoriin tulee ajan saatossa naarmuja, mutta se on aidon kiven luonnollista patinaa.  Jos kuitenkin haluat todella kestävän tason, suosittelemme lämpimästi kvartsitasojamme.

Korotukset ja taustalevyt onnistuvat. Kysy tarjous sinun ratkaisullesi asiakaspalvelustamme! Showroomillamme on nähtävillä paljon kuoseja, varaa aika täältä. 

 

 

 

Kivilevyn mitta:  3050 x 1240 mm

Paksuus 20 mm vakio. Kysy muita paksuusvaihtoehtoja asiakaspalvelustamme! Pinta: kiiltävä

Tasot työstetään Eestissä.

Terrazzo on vastustamattoman kaunis tasomateriaali. Huomioithan kuitenkin, että terrazzo käyttäytyy kuten marmori – siihen tulee ajan saatossa selviä käytön jälkiä. Jos haluat kestävämmän ratkaisun, suosittelemme kvartsitasoa.

Kauniin, pelkistetyn lopputuloksen saa tilaamalla altaan altapäin kiinnitettynä. Mallistossamme on runsaasti komposiitti- ja teräsaltaita, jonka voit tilata kätevästi meiltä asennuksen yhteyteen.

pituus × leveys × korkeus
100 × 100 cm (senttimetri)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen