Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Taso, terrazzo. GV 0/25

Toimitusaika: 4 viikkoa

Terrazzo, sävy GV 0/25. Paksuus: 20 mm.

Huomioithan Terrazzon herkkyyden materiaalina! Terrazzossa on yhdistetty marmoria ja hartsia. Keittiössä roiskeita ei kannata jättää pinnalle pitkäksi aikaa, koska tasoon voi jäädä jälkiä. Terrazzoon tulee ajan saatossa naarmuja, mutta se on aidon kiven luonnollista patinaa.  Jos kuitenkin haluat todella kestävän tason, suosittelemme lämpimästi kvartsitasojamme.

Hinta on materiaalin neliömetrihinta. Neliömetrihinnan päälle lasketaan myös:

Reunatyöstö (viiste tai pyöristys) 22 €/m

liesiaukko, huullettu: 230 €

liesiaukko, upotettava liesitaso: 155 €

allasaukko, altapäin kiinnitettävä allas: 230 €

Mittaus, kuljetus ja asennus: Pääkaupunkiseutu 520 e, muut alueet tarjouksen mukaan (toimitamme Jyväskylään asti).

Lisäksi korotukset ja taustalevyt onnistuvat. Kysy tarjous sinun ratkaisullesi asiakaspalvelustamme! Showroomillamme on nähtävillä paljon kuoseja, varaa aika täältä. 

Kivilevyn mitta:  3050 x 1240 mm

Paksuus 20 mm vakio. Kysy muita paksuusvaihtoehtoja asiakaspalvelustamme! Pinta: matta

Tasot työstetään Eestissä.

Terrazzo on vastustamattoman kaunis tasomateriaali. Huomioithan kuitenkin, että terrazzo käyttäytyy kuten marmori – siihen tulee ajan saatossa selviä käytön jälkiä. Jos haluat kestävämmän ratkaisun, suosittelemme kvartsitasoa.

Kauniin, pelkistetyn lopputuloksen saa tilaamalla altaan altapäin kiinnitettynä. Mallistossamme on runsaasti komposiitti- ja teräsaltaita, jonka voit tilata kätevästi meiltä asennuksen yhteyteen.

pituus × leveys × korkeus
100 × 100 cm (senttimetri)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen