Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Haven Toniton allaskaappi, 80 cm

Leveys: 81 cm Syvyys: 46,5 cm Korkeus: 60 cm

Iloisen Haven Toniton-sarjan kylpyhuonekalusteiden etusarjat ja peitteet ovat maalattua mdf:ää. Värivaihtoehdot ovat: vihreä, persikka, keltainen, kerma ja sininen. Vetolaatikossa on  vedenkestävät, hiekanväriset reunat ja U-muotoiltu pohja, jotta putkille on kunnolla tilaa, mutta säilytystilakin on optimoitu. Vetolaatikko sulkeutuu pehmeästi laadukkaiden Blumin Movento-kiskojen ansiosta. Kalusteen mukana tulee nupit tai vetimet. Personoi kaluste oman makusi mukaan!

Kaluste on saatavilla Terrazzo-kannella tai posliinisella allastasolla. Terrazzoa löytyy vihreänä, vaaleana ja Creme-sävyisenä. 15 mm paksussa posliinitasossa on integroitu allas. Posliini on helppo pitää puhtaana, mutta varo kovia iskuja.

Kalusteeseen on saatavilla Toniton-sarjan värikkäät vetimet. Autamme mielellämme valinnassa!

Allaskaappiin kuuluu vakiona pistorasia kaapin sisällä sekä värikkäät sisälokerikot. Ovet ja peitteet on hyvin helppo vaihtaa, jos joskus  tarvetta ilmenisi. Myymme myös pelkkiä ovia ja peitelevyjä varaosina.

Toimituksen mukana tulee myös seinäripustuskisko. Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan. Meiltä saa myös kylpyhuoneeseen soveltuvia kalustejalkoja. Huom. Kuvien hanat ovat

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Haven H2 ja H3 asennus- ja hoito-ohje

 

HOITO-OHJEET

RUNGOT JA OVET
Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kosteaa puuvillariepua ja mietoa puhdistusainetta, kuten esimerkiksi mietoa astianpesuainetta tai suopaa. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden käyttämistä, sillä ne saattavat vahingoittaa tuotetta. HUOM! Jos kylpyhuonekalusteesi tarvitsee lisäpuhdistusta, vältä käyttämästä valmisteita, joilla on hankaava vaikutus tai jotka sisältävät alkoholia, sillä ne saattavat aiheuttaa naarmuja ja turhaa kulumista pintaan.

TERRAZZO

Terrazzo on materiaalina herkkä ja siihen voi ajan  saatossa jäädä värjäytymiä, naarmuja ja halkeamia. Tämä on ajan patinaa, joka terrazzon kohdalla pitää tiedostaa. Materiaali on todella kaunis!

POSLIINIPESUALLAS
Posliinipesualtaassa on lasitettu pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Pinta kestää useimpia kemikaaleja, poikkeuksena voimakkaat hapot (esim. suolahappo ja rikkihappo) ja vahvat emäkset. Puhdista posliinipesualtaasi säännöllisesti tavallisella puhdistusaineella. Käytä vaikeisiin tahroihin mietoa, kalkkia liuottavaa puhdistusainetta. Huom! Posliinialtaan osalta on hyvä huomioida, että se ei kestä iskuja eikä rikkoutunutta pintaa pystytä korjaamaan.

SISÄLOKERIKOT

Sisälokerikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista eivätkä ne kestä pesua astianpesukoneessa.

 

pituus × leveys × korkeus
100 × 48 × 58,4 cm (senttimetri)

Monet ostavat myös

Haven H2 allaskaappi, 140 cm, viilu + luonnonkivi + Tapwell-altaat

Haven H2 allaskaappi, 140 cm, viilu + luonnonkivi + Tapwell-altaat

Haven H2 allaskaappi, 60 cm, viilu + allastaso posliini

Haven H2 allaskaappi, 60 cm, viilu + allastaso posliini

Blanco Subline 700-U, väri Kallionharmaa, 70x40 cm

Blanco Subline 700-U, väri Kallionharmaa, 70×40 cm

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 180 x 38 cm x 40 cm, Simple

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 180 x 38 cm x 40 cm, Simple

395 470 

Hyvää fiilistä joka huoneeseen